Job 86 van 360


Report this listing

Solliciteren



CHEFKOK VERFIJNDE KEUKEN HOTEL-RESTAURANT


Functie

Je bent een creatieve Foodie met correcte productkennis en streeft naar het maken van smaakexplosies en oog voor de detail.

- mis en place maken

- bedenken van nieuwe gerechten met het team

- klaarmaken van de gerechten

- dresseren van de borden

- binnenkomende producten controleren op kwaliteit

Jouw profiel

  • relevante ervaring in koude en warme keuken
  • je denkt graag out of the box
  • stressbestendig
  • Communicatief vaardig en een teamspeler
  • je werkt een fulltime van 32uur
  • Mogelijkheid tot het bespreken van vrije dagen
  • Vloeiend in Nederlands
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)

Aanbod

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een professionele en creatieve omgeving
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en groei binnen het bedrijf

Solliciteren

Niels Vanoosthuyse
051 26 36 26
roeselare@forumfood.be

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht